Lidmaatschap

U wilt lid of donateur worden van deze prachtige oudste vereniging van Alblasserdam ?

De kosten die aan het lidmaatschap of donateur verbonden zijn, € 17,50 bij inschrijving ( dit is inclusief administratiekosten) en daarna € 6,00 per jaar, per gezin. Kinderen onder de 16 jaar zijn gratis gezinslid , boven de 16 jaar dient men zelf lid of donateur te worden.

Het verenigingsjaar loopt van 1 november tot 31 oktober. Beeindiging van het lidmaatschap dient dan ook voor 31 oktober schriftelijk te gebeuren.

De contributie word jaarlijks automatisch van uw rekening afgeschreven.

==============================================================================

Wilt u lid worden ?  download hier het inschrijfformulier vul het in maak het bedrag over en stuur het formulier naar het hieronder vermelde mailadres. Als de baan open is neem dan een copy mee van het inschrijfformulier.( alleen in 2021 )

INSCHRIJFFORMULIER-LIDMAATSCHAP (21)

Een adreswijziging doorgeven ? stuur uw gegevens naar het hieronder vermelde mailadres.

Uw lidmaatschap opzeggen ? stuur uw bericht naar het hieronder vermelde mailadres.

c-bezemer15@hetnet.nl

Contactpersoon ledenadministratie: Renie Bezemer  06-26770364.